Heeft u speciale maatwerk wensen of vragen over onze houten en grenen producten? Neem vrijblijvend contact op!
Service van het hoogste niveau

Service van het hoogste niveau

Na 17 jaar met een grote en daarna gevolgd met 5 jaar een kleine winkel, zijn we sinds 2022 geheel online aktief.

We zijn gewoon bereikbaar per telefoon of de e-mail. Ook bent u van harte welkom om na afspraak uw maatwerk vraagstukken te komen doornemen.

Goede service en after sales hebben hun vruchten afgeworden. Dat is vele malen belangrijker dan welke voorwaarde dan ook. Vertrouwen is de basis van een goede afwikkeling. We denken mee in elke stap die gemaakt wordt. Of dat nu een bed is van 50 euro of een complete inrichting het gaat ons er altijd om dat de klant tevreden is en in te toekomst terug wil komen. 

Hoe worden de meubels geleverd? Het meeste wordt onbehandeld en als bouwpakket geleverd. We gaan er van uit dat u het zelf komt ophalen. Bezorgen kan ook tegen een vooraf bepaald tarief.


Kan mijn bestelling worden bezorgd? Ja, dit kan, aan de hand van uw postcode berekenen wij de bijkomende kosten.

Kan ik de bestelling ook zelf afhalen? Ja, dit kan. Het verbaast veel mensen wat er in de meeste auto's past. Als u hier over twijfelt neem dan even telefonisch contact op. We hebben veel ervaring met het inladen in alle soorten auto's.


Wat is zijn de levertijden? Die zijn afhankelijk van het moment van bestellen en de keuze van het meubel, vraag het voor de zekerheid even bij ons na. Over het algemeen hebben we alle bestelde meubelen binnen 3 weken in huis. Komt u het ophalen dan kan dat vanaf dat moment. Laat u het bezorgen dan is het levermoment afhankelijk van uw locatie. Dit doen we in goed overleg.

Ook zijn er enkele artikelen met een langere levertijd. Wilt u daar vooraf zeker van zijn, neem dan contact met ons op via de e-mail.

Aanbiedingen